Κορμός με μαρμελάδα φράουλας και επικάλυψη σοκολάτας !!!
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη πολύ καλά να αφρατεξουν και εν συνεχεία προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά , ανακατεύουμε με μαριζ και στρώνουμε το μείγμα στο μεγάλο ταψί τις κουζίνας που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα ελαφρώς λαδωμένη , ψήνουμε στους 180 αέρα για 15' περίπου .
Βγάζουμε αλοιφουμε με μαρμελάδα ρολαρουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Φτιάχνουμε την γκαναζ και όταν χλυαρινει και αυτή και αρχίζει να πήζει κάνουμε την επικάλυψη του κορμού μας !!!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.