Κορμός παντεσπάνι μαρμελάδα
Συνταγή και εκτέλεση Παναγιώτης Καραβανάς
Εύκολη
Φθηνή

Κορμός με μαρμελάδα φράουλας και επικάλυψη σοκολάτας !!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κορμός παντεσπάνι μαρμελάδα

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη πολύ καλά να αφρατεξουν και εν συνεχεία προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά , ανακατεύουμε με μαριζ και στρώνουμε το μείγμα στο μεγάλο ταψί τις κουζίνας που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα ελαφρώς λαδωμένη , ψήνουμε στους 180 αέρα για 15' περίπου .
Βγάζουμε αλοιφουμε με μαρμελάδα ρολαρουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Φτιάχνουμε την γκαναζ και όταν χλυαρινει και αυτή και αρχίζει να πήζει κάνουμε την επικάλυψη του κορμού μας !!!

Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search