Μπισκοτάκια μελιού
Σε ένα μίξερ χτύπησα 110 γρ.ελαιολαδο με 270 γρ.μελι μέχρι να αφρατεψει,πρόσθεσα ένα αυγό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι και συνέχισα για λίγο το χτύπημα.σταματησα το μίξερ και προσθεσα 60 γρ.χυμο πορτοκάλι, μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ένα κ.γλ.μπεικιν παουντερ.ζυμωσα καλά με τα χερια ώσπου να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μη κολλάει στα χερια(προσθετω λίγο ακόμη αλεύρι αν κολλάει) και έβαλα ψυγειο μισή ώρα.εκοψα με κουπατ σχεδιάκια και εψησα σε λαδωμένη φορμα για 15 λεπτά στον αέρα στους 160. ζαχαρόπαστα πήρα έτοιμη άσπρη στην οποια έβαλα μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής και σε κάποια μπισκοτάκια έβαλα και λιωμένη άσπρη κουβερτούρα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.