ΓΙΟΥΒΈΤΣΙ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και ρίχνουμε μέσα το μοσχάρι, το αφήνουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα. Μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και της σκελίδες σκόρδο. Τα αφήνουμε για 2 λεπτά να πάρει μια βράσει και ρίχνουμε την ζάχαρη και σβήνουμε με το κρασί. Και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά για να μαλακώσει το κρέας. Μετα σε ενα μέτριο ταψί ρίχνουμε το κριθαράκι και από πάνω αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας.. Ο φούρνος στους 200 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο..Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε νερό γι'αυτό να το κοιτάτε τακτικά..
Καλή μας όρεξη!!!