ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Κάνουμε πρώτα την επικάλυψη, γιατί πρέπει να κρυώσει. Όλα τα υλικά σε ένα κατσαρόλα κι, ανακατεύουμε να γίνουν ένα μίγμα, και σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία, ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε από την εστία, σκεπάζουμε με μεμβράνη, η οποία πρέπει να ακουμπάει πάνω στην κρέμα.
Για την σοκολατοπιτα:Ταψάκι Νο 25.Λαδωνουμε και κακαωνουμε .
Προθερμασμενος φούρνος, αντιστάσεις, 2ο ράφι, 170.
Όλα τα στερεα υλικά σε ένα μπωλ, τα οποία ανακατεύω με ένα αυγογδαρτη. Προσθέτω και τα υγρά(εκτός του βραστό νερού), και ανακατεύω. Ρίχνω και το βραστό νερό. Ανακατεύω, βάζω σε ταψάκι και ψήνω για 45 λεπτά. Αφού κρυώσει η πίτα, ρίχνω την επικάλυψη, κρύα.