Εκπληκτικα γλυκα ψωμακια!
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ το αλεύρι, την ζάχαρη, τη μαγιά και το αλατάκι.
Σε ένα μπολ βάζουμε το χλιαρό γάλα, την κρέμα γάλακτος χλιαρή και κτυπάμε μέσα τα 2 αυγά. Τα ρίχνουμε όλα μέσα στο κάδο και κτυπάμε 10 με 12 λεπτά. Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει περίπου μία ώρα, μετά χωρίζουμε σε μικρότερα κομμάτια και του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε. Αφήνουμε μια δεύτερη φορά να ανέβει περίπου άλλη μία ώρα.
Τα ψήνουμε στους 160 για 25 λεπτά.. Όταν κρυώσουν, βάζουμε λίγο άχνη.