ΕΚΜΕΚ
ΕΚΜΕΚ
1 πακέτο κανταιφι
1 βούτυρο 250γρ
Μαδαμε καλα το κανταιφι και το ψήνουμε κοβοντας το βούτυρο σε κομμάτια και το σκορπαμε,στους 180 μεχρι να ροδισει!!
ΣΙΡΟΠΙ
2 ποτήρια ζαχαρη
3 ποτηρια νερο
Φλούδα λεμονιού
Βράσιμο για 5 λεπτα
Σιρόπι κρυο,,κανταιφι κρυο οταν σιροπιασετε
ΚΡΕΜΑ
6 κουπες γάλα
10 κοφτες κουτ.σουπας ζάχαρη
2 κ.σ.νισεστε
2 κρέμες ανθος αραβοσίτου βανιλια
Λιγο μαστιχα σκονη ή λικερ
1 σαντιγι πρασινη φυτικη απο το ψυγείο κερασακια,αμυγδαλο φιλε
(Ξηρούς καρπούς προαιρετικα,,λιγο κανέλα για το κανταιφι)
Σιροπιαζουμε αφου το ψήσουμε,,φτιάχνουμε την κρεμα παγωνει,και την στρώνουμε,,χτυπαμε κ την σαντιγί και την στρώνουμε κ αυτη!!