Βάζουμε σε κατσαρόλα την ζάχαρη και το γάλα. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε αλάτι, τις βανίλιες και το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να βράσει και να πήξει η κρεμά. Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο. Αφήνουμε να κρυώσει.
Βουτυρώνουμε ένα ρηχό ταψί, στρώνουμε ένα ένα τα φύλλα βουτυρώνοντας ακτινωτά, να περισσεύει αρκετό φύλλο έξω. Αδειάζουμε την κρεμά γυρίζουμε τα φυλά προς τα μέσα, βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα γυρίζοντας και αυτά προς τα μέσα με ένα πινέλο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά το φύλλο.
Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.