Χοιρινή τηγανιά φλαμπε με έναν δικό μου τρόπο. ο ωραιότερος Ελληνικός μεζές
Βάζουμε το χοιρινό βάζουμε λίγο λάδι και αρχίζουμε να σοτάρουμε. Αφού έχει αρχίσει και παίρνει χρώμα το χοιρινό μας ρίχνουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Εφόσον έχει πάρει χρώμα το κρέας μας ρίχνουμε το κονιάκ και ανάβουμε την φωτιά να φύγει το αλκοόλ. Ρίχνουμε δυο ντομάτες ψιλοκομμένες και χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε για δέκα λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Στο δεκάλεπτο βάζουμε το πιπέρι την πάπρικα το θυμάρι και θα συνεχίσουμε για άλλα δέκα λεπτά και αφού περάσουν ρίχνουμε το αλάτι και την μουστάρδα με το νερό. Αφήνουμε να πιει τα υγρά του και ρίχνουμε κάποιους κύβους από το τυρί. Σερβίρουμε και βάζουμε το υπόλοιπο τυρί και λίγο μαϊντανό για γαρνίρισμα.