Βάζουμε το γάλα να ξεκινήσει να βράζει. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε την ζάχαρη ανακατεύουμε να λιώσει , σε λίγο γάλα βάζουμε κορν φλαουρ ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί. Μόλις αρχίσει βρασμός ρίχνουμε το κορν φλαουρ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για δέκα λεπτά. Βάζουμε το μείγμα μας στο ψυγείο να κρυώσει και βάζουμε την κρέμα γάλακτος για κτύπημα να γίνει σαντιγί. Μόλις κρυώσει το πρώτο μείγμα ρίχνουμε στην σαντιγί σταδιακά και βάζουμε κατάψυξη για δυο ώρες. Αμέσως μετα χωρίζουμε σε τρία μέρη και βάζουμε χρώματα και αρώματα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=s0t_gxrctU0. Βάζουμε κατάψυξη για 6-8 ώρες. Για να σερβίρουμε αρκούν δέκα λεπτά έξω από το ψυγείο για να το δουλέψετε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.