Παγωτό πραλίνα με δύο υλικά μόνο σε μόλις πέντε λεπτά
Λιώνουμε την πραλίνα με 100γρ κρέμα γάλακτος. Βάζουμε την κρέμα στον κάδο και χτυπάμε να γίνει σαντιγί. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά με την πραλίνα. Βάζουμε μια στρώση μπισκότα από την κάτω μεριά ενός ταψιού ρίχνουμε την γέμιση και βάζουμε άλλο ένα στρώμα μπισκότα από επάνω. Αφήνουμε τρεις με τέσσερις ώρες και κόβουμε μερίδες.
Μέγεθος ταψιού 35Χ23
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.