Κρέμα
Βάζουμε το αυγό και την ζάχαρη ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά βάζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να έρθει βρασμός σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πήξη καλά βάζουμε σε κορνε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ζύμη
Ζυμώνουμε η βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά χωρίς το βούτυρο μετα από ένα λεπτό ρίχνουμε σταδιακά το βούτυρο και ζυμώνουμε για ακόμα 4 λεπτά. Αφήνουμε 30-40 λεπτά να διπλασιαστεί η ζύμη
Στήσιμο
Βάζουμε στον πάγκο αλεύρι και ανοίγουμε την ζύμη μας σε πάχος ενός εκατοστού κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια σκίζουμε στην μέση και παίρναμε την μια άκρη δυο με τρεις φορές από το σκίσιμο. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε για άλλη μισή ώρα
Αλείφουμε με αυγό και βάζουμε στην μέσα κρέμα και από επάνω μαρμελάδα ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου αντιστάσεις στους 160 βαθμούς ο φούρνος προθερμασμενος.