Ομελέτα φούρνου της Λίνας
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ομελέτα φούρνου της Λίνας

Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί μεγέθους 40x28 εκ..
Στο μούλτι χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
Απλώνουμε πάνω από τις πατάτες το μπέικον, τη φέτα και τελευταίο το κασέρι.
Περιχύνουμε το φαγητό μας με το μίγμα αυγά-γάλα.
Πφοσθέτουμε από πάνω τις ροδέλες ντομάτας, τις πιπεριές και τις ελιές.
Στο τέλος πασπαλίζουμε την επιφάνεια του φαγητού με μαύρο, πιπέρι, κόκκινο και λίγη ρίγανη. Βάζουμε ελάχιστό ηλιέλαιο και φουρνίζουμε στους 180C πάνω-κάτω μέχρι να ροδίσει.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search