Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή εάν θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι σας τις πιο ξεχωριστές γεύσεις της μαύρης θάλασσας και να δοκιμάσετε τη μοναδική γεύση
- Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι.
- Προσθέστε το αλεύρι καλαμποκιού και καβουρντίστε το.
- Αφού ψηθεί το αλεύρι καλαμποκιού, προσθέστε το νερό και αναμείξτε γρήγορα.
Προσθέστε το αλάτι και στη συνέχεια προσθέστε το τυρί και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να έχετε μια μαστιχωτή υφή.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.