ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΡΥΖΙ
κοβουμε το κρεας σε φετες και αλατοπιπερωνουμε κοβουμε το κρεμμυδι και το σκορδο ..βαζουμε το λαδι με το βουτηρο να λιωση και σωταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο βαζουμε το κρεας και το αφηνουμε να παρει ενα ξανθο χρωμα σβηνουμε με το κρασι και το αφηνουμε μερικα λεπτα ...βαζουμε το κυβο το πρλτε σε μια κουπα ζεστο νερο να λιωσουν κοβουμε τα μανιταρια σε χοντρες φετες και τα προσθετουμε στη κατσαρολα ριχνουμε το ζο και μια κουπα ακομα ζεστο νερο χαμηλωνουμε τη φωτια και το αφηνουμε να βρασει 5 λεπτα πριν το σβησουμε διαλυουμε το κορν φλαουρ σε μιση κουπα νερο και το ριχνουμε στο φαγητο να δεσει η σαλτσα μας