Θρυμματιζουμε τα μπισκοτα και τα ανακατευουμε με το λιωμένο βουτυρο. Στρωνουμε σε μια φορμα με τσερκι κ παγωνουμε στο ψυγειο.
Διαλυουμε το ζελε σε ενα φλυτζανι καυτο νερο κ το αφηνουμε να κρυωσει.
Χτυπαμε το τυρι να αφρατεψει και την κρεμα γαλακτος σε σφιχτη σαντιγί.
Αναμιγνύουμε την κρεμα με το τυρι ριχνουμε το χυμο και το ξυσμα το ζαχαρουχο και το ζελε κ στρωνουμε πανω απο τη βαση του μπισκοτου.
Βαζουμε στο ψυγειο τουλαχιστον 5 ωρες να σφιξει.
Απλωνουμε το lemoncrust και στολιζουμε κατα βουληση!!!
Καλη επιτυχια!!!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.