Θρεπτικό! Ενα πιάτο για χορτοφάγους και νηστίσιμο.
Τσιγαρίζουμε στο ζεσταμένο λάδι τα μανιτάρια να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Αφήνουμε λίγο να κάνουν 2 - 3 βόλτες, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κουρκουμά και την μουστάρδα. Ρίχνουμε λίγο νερό, αφήνουμε 5 λεπτά να μαγειρευτεί.
Βάζουμε 1 κούπα ρύζι και σταδιακά προσθέτουμε ζεστό νερό μέχρι να βράσει το ρύζι και να δέσουν όλα.
Δύο λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε και τον άνηθο.