Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κομμάτια. Το σωτάρουμε με λάδι και στη συνέχεια ρίχνουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι κομμένα σε κύβους. Προσοχή δεν θέλουμε να μαράνουμε τα λαχανικά μας, αλλά να κρατάνε λίγο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό ντομάτας με λίγο νερό, το ξύδι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να πάρει μία μικρή βράση. Για να δέσει η σάλτσα μπορούμε να αραιώσουμε δύο κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ στο χυμό του ανανά. Αφού δέσει η σάλτσα ρίχνουμε τα κομμάτια ανανά και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Το ρύζι μπασμάτι μπορεί να μαγειρευτεί στον ατμό ή πολύ απλά να βραστεί και να σουρωθεί.