Σ'ενα μεγαλο μπολ χοντροκοβουμε τα καροτα τα κρεμμυδια
και τα μανιταρια σ'ενα πιατο κοβουμε τις ντοματες σε κυβακια
βαζουμε το βουτηρο σε χαμηλη φωτια να ζεσταθει και ροδιζουμε καλα το κρεας
μεχρι να παρει χρωμα βγαζουμε τα κομματια σ'ενα πιατο και ριχνουμε
στη κατσαρολα τα λαχανικα μας τα αχνιζουμε για 3-4 λεπτα βαζουμε το κρεας
στη κατσαρολα και σβηνουμε με το κρασι το αφηνουμε 5 λεπτα και προσθετουμε
το αλατ/περο τη δαφνη 1 κου.σουπας χυμο ντοματας 1 ποτηρι ζεστο νερο
και το αφηνουμε να βρασει για 1,5 ωρα αν χρειαστει νερακι προσθετουμε λιγο
και παντα ζεστο για να μη φυγει ο βρασμος