Πάστα ταψιού
Συνταγή και εκτέλεση Eleni Aspro
Εύκολη
Φθηνή

Αφράτη πάστα ταψιού με γκανάζ σοκολάτας!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πάστα ταψιού

Για το παντεσπάνί: Χτυπάμε τα αυγα με τη ζάχαρη να αφρατάψουν. Ρίχνουμε τη βανίλια και προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το baking powder. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψάκι βαθύ βουτυρωμένο 35*30εκ. και ψήνουμε στους 180 για 10' στον αέρα. Βράζουμε το σιρόπι και περιχύνουμε το παντεσπάνι.Αφήνουμε να κρυώσει.
Για την κρέμα: Χτυπάμε την Garni να γίνει σαντιγι και προσθέτουμε το ζαχαροόχο. Απλώνουμε την κρέμα στο κρύο παντεσπάνι. Βάζουμε ψυγείο για 1 ώρα.
Για την γκανάζ: Βράζουμε  το γάλα, ρίχνουμε τη σοκολάτα και ομογενοποιούμε. Περιχύνουμε τη γκανάζ πάνω απο τη κρέμα και βάζουμε ξανά ψυγείο. Πασπαλίζουμε με τρούφα ή νιφάδες σοκολάτας.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search