ΜΙΚΡΗ, ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΗ ΠΑΣΤΑ
Συνταγή και εκτέλεση Fabienne Vamvakari
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Ελαφρύ γλυκό ψυγείου με την διακριτική παρουσία της φράουλας.26991942 10213542815238738 7452213182298638119 n

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΗ ΠΑΣΤΑ

Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε το αλεύρι και το αμύγδαλο ανακατεύοντας απαλά. Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί μας μεγέθους 30*40εκ. και απλώνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 15΄.

Χτυπάμε την κρέμα στιγμής με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Για την επικάλυψη: Χτυπάμε στο μίξερ ότι από τα δύο επιλέξουμε έως ότου αφρατέψουν.

Συναρμολόγηση πάστας:
Όταν κρυώσει το παντεσπάνι απλώνουμε από πάνω την κρέμα βανίλιας. Στη συνέχεια απλώνουμε μια στρώση μαρμελάδας και τελειώνουμε με σαντιγί. 
Η διακόσμηση έγινε με λίγη μαρμελάδα που περάστηκε από το μούλτι για να λιώσουν τα κομματάκια.27067549 10213542812798677 2151220144297982680 n

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search