Κουραμπιέδες με Βούτυρο Γάλακτος και Καβουρδισμένο Αμύγδαλο
χτυπάμε με μίξερ χειρός η κουζινομηχανη για 10 λεπτά την ζάχαρη και το βούτυρο μετά τα δέκα λεπτά ρίχνουμε την βανίλια και την μαστίχα, το ούζο, την αμμωνία, και την σόδα. Εφόσον έχουν μπει τα παραπάνω υλικά και έχουν δέσει μεταξύ τους, βάζουμε στην κουζινομηχανη το φτερό η δουλεύουμε με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνουμε μέχρι το ζυμάρι να μην διαλύετε όταν το πλάθετε να μην κολλάει στα χέρια (περίπου 4-5 λεπτά) τέλος προσθέτουμε το αμύγδαλο που το έχουμε σπάσει σε μικρότερα κομμάτια, πλάθουμε σε μπαλάκια η άλλα σχήματα, ψήνουμε 170 βαθμούς αντιστάσεις για 30-35 λεπτά, αφήνουμε 3-4 ώρες να κρυώσουν η όλη νύχτα και βρέχουμε με νεράκι η ανθόνερο αν Θέλετε και τα περνάμε από άχνη.