Κάστανα στιφάδο.
Εχουμε βράσει Κ ξεφλουδίσει τα κάστανα. Υπάρχουν και έτοιμα στο εμπόριο.
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και σωταρουμε πολύ καλά τα κρεμμύδια.Προσθετουμε τα κάστανα. Σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ,ρίχνουμε τον χυμό τομάτας και λίγο νεράκι .Βάζουμε και ολα τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και να δέσει η σάλτσα μας.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.