Κανταΐφι σιροπιασμένο και γεμισμένο με αμύγδαλο. Στο βίντεο δείχνω τρόπο πως το κάνουμε μερίδες.
Ξάνουμε το κανταΐφι αρκετά ώστε να διαχωριστεί καλά. Στο μουλτι βάζουμε τους ξηρούς καρπούς την ζάχαρη και την κανέλλα χτυπάμε λίγο ίσα να σπάσουν και βάζουμε σε κάθε κανταΐφι από μιάμιση κουταλιά του γλυκού. Ρίχνουμε επάνω στο κανταΐφι και μια κουταλιά βούτυρο τυλίγομε και βάζουμε σε ταψί το οποίο πρώτα έχουμε βουτυρώσει. Συνεχίζουμε την διαδικασία μέχρι να γεμίσουμε το ταψί. Ότι βούτυρο έχει περισσέψει το ρίχνουμε από πάνω αι ψήνουμε στους 170 αντιστάσεις για μια ώρα και 20 λεπτά περίπου ανάλογα την δύναμη του φούρνου. Όταν ξεκινήσουμε το ψήσιμο φτιάχνουμε και το σιρόπι όλα τα υλικά μαζί και από την ώρα βρασμού μετράμε έξι λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το κανταΐφι σιροπιάζουμε αμέσως.