Ένα φαγητό που η γεύση του ερεθίζει κάθε ουρανίσκο !
Τσιγαρίζουμε το αρνάκι στο μισό ελαιόλαδο, το αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ζεστό νερό και βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει.
Σε μια άλλη κατσαρόλα, με το υπόλοιπο ελαιόλαδο τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια(ξερό και φρέσκα).
Προσθέτουμε τα μαρούλια χοντροκομμένα και τα υπόλοιπα μυρωδικά., αλάτι και πιπέρι.
Τέλος προσθέτουμε και το αρνάκι που έχουμε ήδη βράσει μαζί με το ζουμάκι του. Σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να μαλακώσουν τα μαρουλάκια.
Σε ένα βαθύ πιάτο, χτυπάμε τα αυγά, διαλύουμε το κορν φλάουρ, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και τον κουρκουμά.
Μόλις το φαγητό μας βράσει, πρσθέτουμε στο μίγμα του αυγολέμονου ζουμάκι από το φαγητό και έπειτα ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα μας και κλείνουμε τη φωτιά.