Χορτόπιτα
Στα χόρτα ρίχνω αλάτι και τα ζουλαω με τη χούφτα μου να " καθήσουν" λίγο, προσθέτω 3 αυγά 1 ποτήρι του κρασιού λάδι, αλάτι πιπέρι και βέβαια το τυρί περίπου 350 γρ.στη συνέχεια
λαδωνω ένα ταψί,βάζω το πρώτο φύλλο, και κάθε φύλλο το λαδωνω, αφού βάλω τα μισά φύλλα ρίχνω τη γέμιση, συνεχίζω με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωνω τας ένα ένα...
Στο τελευταίο φύλλο ελάχιστο λαδακι και ράντισμα με νερό...
Ψήνω στον αέρα στους 180 βαθμούς για μια ώρα...( Ανάλογα τη δύναμη του φούρνου)