Ταρτα με δυο γκαναζ σοκολατας λευκη και γαλακτος
Ζυμωνουμε ολα μαζι βαζουμε ψυγειο για μιση ωρα μετα απλωνουμε στην ταρτιερα και ψηνουμε αντιστασεις πανω κατω 180 βαθμους για 17 λεπτα με την μεβρανη και ζυμαρικα και αλλα δεκα λεπτα βγαζωντας την μεμβρανη και τα ζυμαρικα η γκαναζ ειναι 300 γρ σοκολατα γαλακτος και 250γρ κρεμα γαλακτος και η αλλη ειναι 200 γρ σοκολατα λευκη και 150 γρ κρεμα γαλακτος. ζεστενουμε τις κρεμες μεχρι βρασμου ριχνουμε στις σοκολατες και ανακατευουμε.
ο τροπος για να γινει το σχεδιο ειναι ο εξεις. εχετε τις δυο γκαναζ ετοιμες και αρχιζετε να βαζετε τρεις κουταλιας της σουπας σκουρα σοκολατας στο κεντρο της ταρτα και συνεχιζετε παλι με τρεις κουταλιες απο την ασπρη παλι στο κεντρο αυτο γινετε εναλλαξ μεχρι να γεμισει η ταρτα. Μετα κανετε 8 ακτινες απο το κεντρο προς τα εξω με μια οδοντογλυφιδα αφου το κανετε αυτο κανετε αλλες 8 απο εξω προς τα μεσα και ετοιμο το σχεδιο καλη επιτυχια.