Ατομικοί σιροπιαστοί μπαμπάδες με ρούμι.
Ζυμώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί αν βαλουμε ξερη μαγια αν βαλουμε φρεσκια την ενεργοποιουμε πρωτα, το ζυμάρι ειναι σαν σφιχτός χυλός οπως οι λουκουμαδες το δουλευουμε με χέρια που εχουμε βαλει λιγο ηλιελαιο (κολαει πολυ), οι φόρμες να ειναι καλά βουτυρωμένες και αλευρωμένες βαζουμε την ζυμη στα φορμακια και αφήνουμε να φουσκώσουν μέχρι το υψός της φόρμας περίπου .. ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστασεις για 30 λεπτά αφήνουμε να κρυώσουν και σιροπίαζουμε αφου κοψουμε την κατω μερια με ενα μαχαιρακι
σιρόπι
900 γρ ζάχαρη
900 γρ νερό
σταγόνες λεμονιού
Να βρασει για 2-3 λεπτά
χτυπάμε την κρεμα γαλακτος 500γρ φυτική κρέμα να γινει σαντιγί και γαρνιρουμε ....