Κροκέτες μπακαλιάρου, ξαστός
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Κροκέτες μπακαλιάρου (ξαστός). Είναι εύκολες, οικονομικές και πεντανόστιμες σε λιγα μονο λεπτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κροκέτες μπακαλιάρου, ξαστός

Περνούμε τον μπακαλιάρο όσο θέλουμε η το περίσσευμα από αυτό που είναι να τηγανίσουμε και αρχίζουμε και τον ξάνουμε (τον κόβουμε πολύ ψηλά κομματάκια) τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ψιλοκόβουμε τον άνηθο τον μαϊντανό τα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ βάζουμε αλάτι πιπέρι μισό ποτηράκι του κρασιού λάδι βάζουμε δυο φλυτζάνια αλεύρι και ρίχνουμε την μπύρα η την σόδα και την πάπρικα. Ανακατεύουμε να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Βάζουμε στο τηγάνι λάδι αφήνουμε να κάψει καλά και παίρνουμε μια κουταλιά της σούπας από το υλικό που έχουμε φτιάξει και αρχίζουμε το τηγάνισμα. Όταν τηγανιστούν τους τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει το λάδι.
Καλή επιτυχία

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search