Μια διαφορετικη πιτσα με λουκανικο
Βάζουμε χλιαρό νερό μαγιά ζάχαρη και από πάνω το αλεύρι αφήνουμε να ενεργοποιηθεί η μαγιά και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά χτυπάμε για 5 λεπτά μίξερ αφήνουμε μια ώρα να φουσκώσει και κάνουμε ένα μακρύ κορδόνι με το ξύλο που ανοίγουμε φύλλο απλώνουμε λίγο το ζυμάρι. Βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα λουκάνικα να εξέχουν λίγο από το ζυμάρι. Κλείνουμε το ζυμάρι σαν φάκελο και το κάνουμε ρολό το βάζουμε σε ταψάκι το αφήνουμε για άλλη μισή ώρα και ψήνουμε αντιστάσεις στους 200 για 40 λεπτά
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.