36 ατομικά κέικ γεμάτα τρούφα. Τα πιτσιρίκια σας θα τα λατρέψουν. Είναι εύκολα και αφράτα
Βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη μαζί τα χτυπάμε καλά μέχρι να ασπρίσουν. Έπειτα ρίχνουμε τις βανίλιες το αλάτι και σιγά σιγά ρίχνουμε τα αυγά. Βάζουμε στο αλεύρι το μπεικιν και μετα ενώ χτυπάμε βάζουμε μια δόση αλεύρι μια δόση γάλα. Τέλος ρίχνουμε την τρούφα και ανακατεύουμε ελαφριά. Σε θήκες βάζουμε χαρτάκι και τα γεμίζουμε ως την μέση και λίγο παραπάνω. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο αντιστάσεις 160 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη μαζί τα χτυπάμε καλά μέχρι να ασπρίσουν. Έπειτα ρίχνουμε τις βανίλιες το αλάτι και σιγά σιγά ρίχνουμε τα αυγά. Βάζουμε στο αλεύρι το μπεικιν και μετα ενώ χτυπάμε βάζουμε μια δόση αλεύρι μια δόση γάλα. Τέλος ρίχνουμε την τρούφα και ανακατεύουμε ελαφριά. Σε θήκες βάζουμε χαρτάκι και τα γεμίζουμε ως την μέση και λίγο παραπάνω. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο αντιστάσεις 160 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.