ΣΕ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΑΚΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ