Νηστίσιμη παραδοσιακή λαγάνα. Εύκολη, πεντανόστιμη, τραγανιστή μέχρι το τελευταίο κομμάτι, χωρίς μίξερ (vegan).
Σε ένα μπολ βάζουμε τα άλευρα και όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30-40 λεπτά να διπλασιαστεί. Μετα τα 40 λεπτά χωρίζετε το ζυμάρι στην μέση και δίνετε σχήμα επάνω σε μια λαδόκολλα. Μεταφέρετε την λαδόκολλα σε ταψί αλείφετε με την ζάχαρη και το νερό και ρίχνετε το σουσάμι να κολλήσει. Αφήνετε 20 λεπτά και ανάβετε τον φούρνο στους 200-220 βαθμούς αντιστάσεις πριν βάλετε το ταψί στο φούρνο θα πατήσετε με τα δάχτυλα σας το ζυμάρι ώστε να κολλήσει το κάτω με το επάνω μέρος. Ο χρόνος ψησίματος είναι 15-20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.