Σε ένα μπολ σπάμε τρία αυγά ανακατεύουμε λιγάκι. Ρίχνουμε την σόδα και βάζουμε την μισή ποσότητα από την μαργαρίνη μας. Ρίχνουμε το μπεικιν και έπειτα σε άλλο μπολ βάζουμε στο κανταΐφι και ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο αφήνουμε στην άκρη και στο πρώτο μείγμα ρίχνουμε τα τυριά και το κανταΐφι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε λιγάκι και βάζουμε την φέτα από επάνω σε χοντρά κομμάτια σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο αντιστάσεις 200 βαθμούς για 50-60 λεπτά.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.