ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σουπιές με πράσα (στιφάδο αλλιώς) της Λίνας
Κόβουμε τις σουπιές σε κομμάτια και τις τσιγαρίζουμε στο καυτό ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τον πελτέ και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Έπειτα προσθέτουμε τα πράσα και σβήνουμε με το κρασί και το βαλσάμικο.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί, ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα, όλα τα μπαχαρικά και μία φλυτζ ζεστό νερό όπου μέσα έχουμε διαλύσει τον ζωμό των λαχανικών και σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να μελώσουν τα πράσα και μαλακώσουν οι σουπιές.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.