Βάζουμε το βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι να λιώσει. Συγχρόνως βάζουμε τα φουντούκια και τα αλέθουμε καλά. Βάζουμε δυο με τρεις κουταλιές βούτυρο και συνεχίζουμε το άλεσμα του φουντουκιού. Ρίχνουμε μέσα στο λιωμένο βούτυρο την σοκολάτα. Αφαιρούμε από την φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και ξαναβάζουμε στην φωτιά ρίχνουμε το κακάο και μετα το γάλα. Ανακατεύουμε καλά και μόλις δέσει καλά ρίχνουμε την κρέμα φουντουκιού. Τέλος για να ελέγξουμε την πηκτικότητα ρίχνουμε μερικές κουταλιές κρέμα γάλακτος η γάλα. Αποθηκεύουμε σε βάζο είτε στο ψυγείο είτε και εκτός