*******υλικα κουβερτούρας ******* 
55γρ κακαο 
50γρ αχνη ζαχαρη 
110γρ ελαιο καρυδας 
1 τσιμπια αλατι 
λιγο εκχυλισμα βανιλιας η ενα καψιλιο 
*******υλικα σοκολατας γαλακτος******* 
100γρ ελαιο καρυδας 
40γρ αχνη ζαχαρη 
40γρ γαλα σκονη 
15γρ κακαο 
1 τσιμπια αλατι 
λιγο εκχυλισμα βανιλιας η ενα καψιλιο 
******** υλικα λευκης σοκολατας******** 
50γρ αχνη ζαχαρη 
70γρ γαλα σκονη 
120γρ ελαιο καρυδας 
1 τσιμπια αλατι