Παντεσπάνι με κακαο γενικης χρησεως
Χωρίζουμε τα ασπράδια και τους κρόκους και χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι μέχρι να γίνει μαρέγκα αφήνουμε στην άκρη και σε ένα μπολ βάζουμε τους κρόκους την ζάχαρη το κονιάκ και την βανίλια. Χτυπάμε με μίξερ χειρός για ένα δυο λεπτά και έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο ανακατεύουμε να γίνει ένα σφιχτό μείγμα. Σιγά σιγά βάζουμε την μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφριά και κυκλικά μέχρι να την πάρει όλη. Σε ένα ταψί 37Χ24 με λαδόκολλα και ελαφρώς αλειμμένη με λίγο ηλιέλαιο ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο για 25 λεπτα 180 αντιστασεις