Κερασόπιτα
Βγάζουμε τα κουκούτσια απ' τα κεράσια (δεν τα κόβουμε, να μείνουν ολόκληρα) με ένα πλαστικό καλαμάκι για ευκολία (με αυτά που πλένουμε και επαναχρησιμοποιούμε γιατί αυτά της μιας χρήσης μπορεί να μας λυγίζουν).
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τη ζύμη μας μέσα. Την στρώνουμε καλά με τη σπάτουλα για να ισιώσει. Μετά τοποθετούμε ένα ένα τα κεράσια μας μέσα στη ζύμη (όχι να χωθούν εντελώς, ίσα ίσα να έρθουν ένα με το ύψος της ζύμης) σε σειρά αφήνοντας περίπου ένα-δυο δάχτυλα απόσταση ανάμεσα τους. Υπολογίζουμε.
Βάζουμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 50' λεπτά.
Το βγάζουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή ινδοκάρυδο.