Λικέρ τριανταφυλλο
Τα βράζω όλα μαζί για 1 ώρα και τα αφήνω 24 ώρες να μείνουν την επόμενη μέρα τα στραγγιζω και τά δίνω άλλη μία βράση για ένα 20 λεπτό και είναι έτοιμο.Τα ροδοπέταλα μού ήταν μπορδοροδοκοκκινα για αυτό Και έχει αυτό το υπέροχο χρώμα Και τα στραγγιζω στο τέλος με τούλι δύο φορές Καλή επιτυχία! Αν δεν έχετε κονιάκ γίνεται και με τσίπουρο ή ρετσίνα ή βότκα εγώ τό έκανα μέ κονιάκ δίνει ωραίο χρώμα Και δεν χάνει το άρωμα του...τό αλκοόλ τό βάζω στο δεύτερο βράσιμο για να μην εξατμιστεί Συγνώμη πού δεν τό διευκρίνισα.