Τάρτα με κρέμα λεμονιού
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ρίχνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα μπισκότα με το βούτυρο και τα στρώνουμε ομοιόμορφα μέσα στη φόρμα και το πατάμε να γίνει ένας συμπαγές πάτος.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ:
Χτυπάμε γιαούρτι, ζαχαρούχο και λεμόνι (ξύσμα και χυμό) στο μίξερ να ενωθούν τα υλικά και στρώνουμε την κρέμα επάνω στην τάρτα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 5 ώρες το λιγότερο. (Καλύτερα και όλη τη νύχτα να σφίξει καλά η κρέμα)