Σοκόλαση! Μια μπουκιά όλο σοκολάτα!!
Σε κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη, τη σοκολάτα και το ζαχαρούχο ανακατεύοντας. Προσθέτουμε τα μπισκότα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε βγάζοντας την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας. Σε ταψακι 20×25 που έχουμε αλειψει με σπορέλαιο στρωνουμε λαδοκολλα. Αδειάζουμε το μείγμα και το στρωνουμε ομοιόμορφα. Βάζουμε στο ψυγείο για 2ωρες να παγώσει. Κόβουεμ σε κομμάτια όσο μεγάλα θέλουμε. Μπορείτε να βάλετε επίσης ξηρούς καρπούς... αποξηραμένα φρούτα ή ότι άλλο σας αρέσει!!!