ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ

Βαζουμε τα κομματια του κρεατος 24 -36 ωρες σε ξυδι και δενδρολιβανο.Την επομενη μερα ξεπλενουμε και αρχιζουμε το βρασιμο πεταμε το πρωτο νερο και ξεκιναμε βαζοντας μπολικο κρεμμυδι κοφτο , σκορδο μπολικο [ολοκληρες τις σκελιδες,μπαχαρι ακοπο ,μοσχοκαρυδο τριμμενο, καννελα 3 ξυλαρακια,ελαιολαδο και σωταρουμε ελαφρα.Κατοπιν ριχνουμε την σαλτσα χυμο με μια κουταλια πελτε αλατι,ζαχαρη,πιπερι ανακατευουμε και σκεπαζουμε σε χαμηλη φωτια.Εχουμε καθαρισει τα κρεμμυδακια μας και τα βαζουμε σε μια κατσαρολα να παρουν μερικες βρασεις τα σουρωνουμε και περιμενουμε εως οτου μισοβρασει το κρεας και ριχνουμε κι αυτα ανακατευοντας απαλα μη σπασουν σκεπαζουμε μεχρι να βρασουν ολα μαζι και ειμαστε ετοιμοι.ΥΓ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ αν θελετε βραζετε ακομα το κρεας μονο του καμια ωριτσα και πετατε και εκεινο το νερο ετσι γινεται ποιο ελαφρυ και μετα μαγειρευεται κανονικα .

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search