Μελωμένες μπουκιές με ινδική καρύδα
Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι βάζοντας όλα τα υλικά μαζί και από την ώρα βρασμού μετράμε έξι λεπτά. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν ένα ωραίο ζυμάρι. Αφήνουμε το ζυμάρι για 15-20 λεπτά κόβουμε μερίδες των 29 γραμμάριων και κάνουμε σχέδια. Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά μέχρι να πάρουν καλό χρώμα. Μόλις τα βγάλουμε σιροπιάζουμε κατευθείαν. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναποδογυρίζουμε τα γλυκά να πάει παντού το σιρόπι μετα από 12 ώρες μπορούν να μπουν ψυγείο η και να φαγωθούν.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.