Μπατζινα
Συνταγή και εκτέλεση Εύη Ρουσσοπούλου‎
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μπατζινα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μπατζινα

Τοποθετούμε σε ένα μπολ τη φέτα θριμματισμενη με το χερι,και την γραβιέρα τριμμενη , τα αυγά, το λάδι,το τριμμένο κολοκυθάκι, το μπέικιν, και πιπέρι, το γάλα, το νερό και σιγά σιγά το αλεύρι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας χυλός (όχι πολύ αραιός).

Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο, το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι (για να μην 
κολλήσει η πίτα μας) και ρίχνουμε το χυλό. Σκορπίζουμε από πάνω τριμμένη τη φέτα με το χέρι (τα 100 γρ.) και το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια σε όλη την επιφάνεια.

Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° C για 45' περίπου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια, και στο τέλος ανεβάζουμε το ταψί ψηλά στη σχάρα ψήνοντας για άλλα 5΄(στους 200° C) να «αρπάξει» η φετα

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search