Γλυκάκι με μόλις 5 υλικά
Σε ένα μπολ βάζουμε τα 200γρ βούτυρο και το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο. Έχουμε λιώσει την σοκολάτα γάλακτος και ενώ το χτυπάμε ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στο βούτυρο. Αφήνουμε στην άκρη η βάζουμε ψυγείο για δέκα λεπτά να σφίξη. Το ίδιο ακριβός κάνουμε και με τα 250 γρ βούτυρο και 170γρ σοκολάτα. Βάζουμε μια στρώση μπισκότα εγώ έβαλα 12 κομμάτια τα ψεκάζουμε με κονιάκ η τα βουτάμε και ρίχνουμε ένα μέρος λευκή σοκολάτα απλώνουμε να πάει παντού και βάζουμε άλλη μια στρώση ψεκάζουμε και βάζουμε σοκολάτα γάλακτος επαναλαμβάνουμε αλλά μια φορά δηλαδή 4 στρώσεις μπισκότα. Με την υπόλοιπη λευκή σοκολάτα που μας έχει μείνει βάζουμε πάνω και πλάγια για να καλύψουμε το γλυκό βάζουμε κατάψυξη για τρεις τέσσερις ώρες και σερβίρουμε.