ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
ανακατευουμε με μια σπατουλα και ριχνουμε τη γλυκοζη 1/4 νερο 50 γρ.νεσεστε ... σε μπαιν - μαρι βαζουμε το νερο και τη ζελατινη να λιωση ανακατευουμε με μια σπατουλα και ριχνουμε τη γλυκοζη τελος τη γλυκερινη τη βανιλια και το βουτηρο συνεχιζουμε να ανακατευουμε μεχρι να λιωση καλα σε ενα μεγαλο μπολ αδειαζουμε τη μια την αχνη κανουμε μια λακουβιτσα στη μεση και ριχνουμε
το υγρο ανακατευουμε απαλα απο κατω προς τα πανω και ενωνουμε την αχνη με το υγρο ριχνουμε σιγα σιγα απο το 2ο πακετο την αχνη και ζυμωνουμε απαλα η ζαχαροπαστα πρεπει να ειναι ελαστικη αλλα να μη κολαει στα χερια μας βαζουμε οσο αχνη χρειαζετε την τυλιγουμε σε μια μεβρανη για να μη στεγνωση και ειναι ετοιμη αν θελουμε να χρωματησουμε χωριζουμε σε κομματια και βαζουμε το χρωμα που θελουμε
οταν ειναι να την ανοιξουμε φυλλο πασπαλιζουμε τον παγκο μας με αχνη η νεσεστε καλο ειναι ο πλαστης μας να ειναι η πλαστικος η απο σιλικονη!!