Μπουγατσα
Βάζω το γάλα να ζεσταθεί και ρίχνω τη ζάχαρη αφού λιώσει η ζάχαρη βάζω και το σιμιγδάλι μόλις αρχίσει να κοχλάζει αποσυρω από τη φωτιά και ρίχνω τα αυγά ανακατεύω καλά και ξαναβάζω στη φωτιά ρίχνω τις βανίλιες και 125 γραμμάρια από το βούτυρο αποσυρω από τη φωτιά και ρίχνω Τον χυμό πορτοκάλι.
Ανοίγω 7 φύλλα βουτυρώνοντάς τα μετά βάζω την κρέμα και από πάνω πάλι 5 φύλλα βουτυρώνοντάς τα ψήνω στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσει πασπαλίζω μόλις κρυώσει με κανέλα και ζάχαρη άχνη