χτυπαμε με το σύρμα την ζάχαρη με το σπορελαιο προσθετουμε λιγο αλευρι την βανιλια και ανακατεύουμε μετα προσθέτουμε το μισο χυμό πορτοκάλι κ λιγο αλεύρι ακομα..Ανακατεύουμε κ στην συνεχεια διαλύουμε την σοδα φαγητου στον υπόλοιπο χυμο πανω απο την λεκάνη με.την ζυμη γιατι θα αφρισει . Συνεχιζουμε να προσθέτουμε το υπόλοιπο αλευρι τοσο οσο να μην κολλάει στα χερια μας και να μην ανοιγει η ζυμη μας.Βαζουμε σε ενα ταψι λαδόκολλα και προσθετουμε τα κουλουρακια μας...Προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς... Χτυπαμε τον Κρόκου αυγου με λιγο νερακι Και αλείφουμε τα κουλουρακια μας ( προαιρετικό). Ψήνουμε για 15-20 λεπτακια μεχρι να ροδισουν ελαφρα... ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΆ ΨΉΣΙΜΟ.... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.....
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.