ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Συνταγή και εκτέλεση Fabienne Vamvakari
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο .
Χτυπάμε με το μίξερ τα  ασπράδια αυγών με μία πρέζα αλάτι και σταδιακά προσθέτουμε 180-200 γρ. ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να γίνει μαρέγκα.
Με μία σπάτουλα, ενσωματώνουμε 250 γρ ινδοκάρυδο. 
Με την βοήθεια 2 κουταλιών, κάνουμε μικρά βραχάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στον οποίο έχουμε στρώσει μια λαδόκολλα. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Το παρακολουθούμε… όταν έχει ένα χρώμα χρυσαφί, τότε είναι έτοιμα.

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.