Γεμιστά μπισκότα χρωματισμένα με χρωμα ζαχαροπλαστικής στα χρώματα του ροδάκινου!
Υλικά Συνταγής
4 αυγά
200 γρ ζάχαρη
250 μλ λάδι
1 φακελάκι baking powder
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
700-750 γρ αλεύρι γοχ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ροδάκινα
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,προσθέτουμε σιγά-σιγά το λάδι, το μπεϊκιν και το ξύσμα. Βάζουμε 600 γρ. αλεύρι και το υπόλοιπο το βάζουμε λίγο-λίγο για να βγει μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή. Κάνουμε μικρά μπαλακια(όπως φαίνεται στη φωτογραφία), τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδοκολα. Τα ψήνουμε 20-25 λεπτά στους 160 βαθμούς. Δεν πρέπει να πάρουν χρώμα γιατί γίνονται σκληρά. Όσο είναι ακόμα χλιαρά με ένα μαχαίρι βγάζουμε σιγά τη ψύχα από μεσα(φωτο). Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Εγώ έβαλα μαρμελάδα ροδάκινο, ανακατεμένη με την ψύχα από τα μπισκότα, λίγη καρυδοψηχα τριμμένη και λίγο γάλα. Μπορούμε να τα γεμίσουμε και με μερέντα. Γεμίζουμε τα μπισκότα, τα κολλάμε δύο-δύο. Σε μπολάκια βάζουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και κίτρινο και σε άλλο μπολάκι βάζουμε ζάχαρη (φωτο). Με χάρτη κουζίνα περνάμε σε μισό μπισκότο χρώμα κόκκινο και στο άλλο μισό κίτρινο. Τα περνάμε από τη ζάχαρη και αφήνουμε να στεγνόσουν καλά. Δεν θέλουν ψυγείο! Είναι πολύ ωραία και νόστιμα!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.